Benfica 23-24 gostujoča majica

Comments · 63 Views

Benfica 23-24 gostujoča majica Benfica 23-24 gostujoča majica

Danes so pricurljale nove informacije o Benficini tekmi v gosteh, tretji ligi, vratarju in opremi za trening. Proizvaja jih Adidas in jih bodo nosili v La Ligi v sezoni 2023-2024. Vse izdaje kompletov so napovedi, ki temeljijo na razkritih informacijah. Prosimo, da to upoštevate, ko izdate svoj dres. Odlikuje ga edinstven dizajn, ki združuje črno podlago z belimi detajli in petimi debelimi barvnimi črtami. Te črte so pet barv grba ekipe Benfica: rdeča, bela, rumena, zelena in modra. V dejanski zasnovi morajo biti rahlo obledeli na vrhu blizu ovratnika. Kar zadeva šablone, bo imel dres Benfice vse ikonične elemente svetovnega prvenstva 2022, a brez trobojnih črt na ramenih. Po zadnjih podatkih Nogometni dresi kompleti za otroke naj bi bili beli. Črne kratke hlače in nogavice dopolnjujejo videz adidasovega novega dresa SL Benfica 23-24 v gosteh.
Barva tretjega dresa adidas Benfica 23-24 je že znana. Predvidoma bo izšla 1. avgusta. Ima preprost dizajn, ki združuje belo podlago z rdečimi detajli. Detajl, ki pritegne pozornost, je stranska plošča: pričakujte gradientno barvno paleto zelene, modre in vijolične. Končni dizajn se lahko zelo razlikuje od našega modela. Bele kratke hlače in nogavice dopolnjujejo videz adidasovega novega domačega dresa SL Benfica 23-24.
Adidas Benfica 23-24 Goalkeeper Shirt je kombinacija rumeno/rdeče, modre in vijolično/rumene barve. Prvo različico so trgovci že izdali in je na voljo za prodajo. Kar zadeva predloge, je dres Benfice enak tistemu za svetovno prvenstvo 2022. To bi lahko bila oprema Benfice 23-24 pred tekmo, ki jo je izdelal adidas. Adidas Benfica 23-24 dres sezone pred tekmo lahko temelji na predlogi TIRO23 PRO, različica GRAPHIC. Odlikuje ga drzen, velik grafični dizajn, ki združuje črno podlago z rdečimi, rumenimi in modrimi risanimi detajli. Ta predloga se prodaja v več trgovinah. To je majica za trening Benfica 23-24, ki jo je izdelal adidas. Majica za trening Adidas Benfica 23-24 po predlogi TIRO23 COMPETITION. Ima preprosto obliko, ki združuje rdečo podlago z belimi detajli. Ta predloga se prodaja v več trgovinah. Oglejte si vse majice Benfice v Otroški nogometni dresi Ali ste oboževalec majic Benfice? Povejte nam v komentarjih.